ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Πειραιά σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Καθαρισμού και Συντήρησης των ιστορικών μονοπατιών που θα πραγματοποιηθεί στη Σίκινο. Η Σίκινος διατηρεί την αυθεντική της φυσιογνωμία χάρη στα μονοπάτια της που έχουν πρόσφατα σηματοδοτηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και έχουν χαρακτηριστεί ως «Μονοπάτια Πολιτισμού». Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Σικίνου και θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Συγκεκριμένα: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με το πλοίο Κοραής το Σάββατο στις 20 Ιουνίου 2015. Επιστροφή Κυριακή στις 28 Ιουνίου και ώρα 09:15 από το λιμάνι της Σικίνου. (Αν προκύψει αλλαγή στα δρομολόγια πλοίων θα γίνει ενημέρωση). Διαμονή σε σκηνές στο χώρο του Σχολείου και σε Δωμάτια, (20 ευρώ το δίκλινο). Το Πρόγραμμα θα συνδυαστεί με πεζοπορικές διαδρομές.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 20 Μαΐου 2015 το αργότερο στα τηλέφωνα: 6976953415, 2104953130.

Αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Συντονίστρια Προγράμματος: Κοτσιάκου Γεωργία

Εξοπλισμός: Γάντια εργασίας πάνινα ανθεκτικά, μακρύ παντελόνι, μακρυμάνικο πουκάμισο, καπέλο, αντηλιακό, αντιανεμικό, φακός κεφαλής, γυαλιά ηλίου, ξηρά τροφή, ατομικό φαρμακείο και σακούλες για τα σκουπίδια. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα πλυσίματος ρούχων στις σκηνές, φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας όσα θα μας χρειαστούν στο διάστημα παραμονής μας στο νησί.